REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

11 - 17 Kasım 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Vejetaryen

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  5. Yırtıcı Kuşlar Zamanı

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  7. Belki Yaz Erken Gelir

    Yekta Kopan

      (Can Yayınları)
  8. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  9. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  10. Merdiven Altı Terapi

    Deniz Dülgeroğlu

      (Literatür Yayınları)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. Just Kids

    Patti Smith

      (Bloomsbury)
  3. It Ends With Us

    Colleen Hoover

      (Simon & Schuster)
  4. Ataturk

    Andrew Mango

      (Hodder)
  5. Atomic Habits

    James Clear

      (Random House)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı
ISBN: 978-975-14-2091-6
Sayfa Sayısı: 284
Ebat: 200 x 260 mm
Yayın Tarihi: 20.04.2022
Fiyatı: 1130.00 TL


Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu



"Ünlü mutfak yazarı Jale Balcı ve zeytinyağı tadım uzmanı Müge Nebioğlu’dan zeytin ağacı ve zeytinyağının öyküsü…"

Bu kitapta 4000 yıllık öyküsü olan zeytin meyvesinin ve zeytinyağı üretiminin ilginç ve öğretici serüvenine tanık oluyoruz.

Renkli fotoğraflar eşliğinde zeytin üretimi, zeytinyağının işlenmesi, üretim sonrası saklanması ve depolanması bilgileri, zeytinyağı tadım rehberi eşliğinde veriliyor.

Jale Balcı’dan zeytinyağıyla hazırlanan özel tariflerin de yer aldığı kitapta, ayrıca zeytinyağının sağlığa yararıyla ilgili bilgiler de bulacaksınız. Son bölümde ise butik zeytinyağı üreticilerinin konuyla ilgili sorulara verdikleri yanıtlar yer alıyor.

İki uzman tarafından hazırlanan Zeytinyağı kitabı, hem üreticilerin hem de tüketicilerin vazgeçilmez rehberi, damak tadı meraklıları için özel bir başvuru kitabı olacak.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu